• Коррекция аутизма у детей в больнице здесь
 • Autism treatment in kids
 • PostHeaderIcon 2014.06.16-20. DSE sport tábor

  2014. 06. 16-20-ig az ÓNL Zápor DSE ezen a nyáron is megrendezte napközis jellegű nyári sport táborát. A tavalyi táborhoz hasonlóan színes programmal vártuk a gyerekeket.

  Első nap a Népszigeti Western lovardában lovagoltunk, ahol nem csak lovagoltak a gyerekek, hanem a lóról, a lóápolásról, a szerszámzatról is hallgathattunk előadást.

   

  A második napon judoövvizsga felkészítőt tartottunk, ahol a judokák a 6-, 5-, 4-es Kyu (fehér öv, citromsárga öv, narancssárga öv) elméleti és gyakorlati vizsga anyagát gyakorolták. A délutánt sportjátékokkal töltöttük. A gyerekek pétanque-ban, tollaslabdában, kispályás labdarúgásban mérték össze ügyességüket.

  Harmadik napon a Dagály Fürdőben lubickoltunk a kellemes nyári időben. Úszóversenyt rendeztünk az úszni tudók számára, s úszásoktatásban részesültek a kezdők.

  Negyedik nap a Margitszigetre látogattunk, ahol a kisebbek az összes újonnan felállított játszótéri játékszert kipróbálták, amíg a nagyobbak fociztak.

  Az utolsó napon a Pál-völgyi Barlangban vettünk részt izgalmas és érdekes barlangi túrán. A barlangi séta után, vetélkedőt rendeztünk a látottakból.

  A táborozás végén a sikeres övvizsgát tett judokák megkapták a diplomákat. A napközis tábor Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával valósult meg.

   

  Comments are closed.