• Коррекция аутизма у детей в больнице здесь
 • Autism treatment in kids
 • PostHeaderIcon DSE napközis sport tábor 2013. június 19-25.

  Diáksport Egyesületünk az idén nyáron is megszervezte nyári napközis jellegű sport táborát. Kezdeményezésünket az előző tanév végén kezdtük el.  Ezen a nyáron is érdeklődéssel várták a gyerekek a programot.

  Reggel találkoztunk az iskola épületében, majd rövid bemelegítés és sport játékok után indultunk az előre eltervezett programokra, melyek késő délutánig tartottak.

  Jártunk a Csillaghegyi strandon, a Szemelő-hegyi barlangban, a Margitszigeten. Volt judó délutánunk, és egy délelőttöt töltöttünk csapatjátékokkal.

  A strand programon az úszni tudó gyerekek versenyen vehettek részt. Akik még nem sajátították el a biztonságos úszás technikáját, oktatásban részesültek. Természetesen nem maradtak el a tréfás gyakorlatokból összeállított vízi versenyek sem.

  A barlangi túra alkalmával nem csak a séta utat jártuk be, hanem, interaktív kiállításon is ismerkedhettünk a barlangászat rejtelmeivel.

  Az iskola sport udvarán rendezett csapatjátékokban a kisebbek is jeleskedtek.

  Akadályverseny volt a Margitszigeten, ahol, kihasználva a játszótér ügyesség fejlesztő sport eszközeit, a gyerekek nagyon jól érezték magukat.

  Kísérő pedagógus kollégák nemcsak irányították a sport tevékenységet, hanem a gyerekekkel együtt aktívan részt vettek a feladatok végrehajtásában.

  Több alkalommal készítettük magunk a harapni valót. Felhívtuk a gyermekek figyelmét az egészséges táplálkozásra, a megfelelő folyadékbevitelre, higiéniai szokásokra.

  Mind a felnőtt, mind a gyermek résztvevők, oklevelet kaptak a tábor végén, s a kiemelkedő teljesítményt nyújtó gyermekek jutalmakat is.

   

  Budapest, 2013. június 25.

  Comments are closed.