PostHeaderIcon Januári ebédbefizetés tájékoztató

JANUÁRI ÉTKEZÉS BEFIZETÉSE

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a legújabb EMMI rendelet megtiltja a szülőknek az iskolába való belépést! Ez vonatkozik a készpénzes ebédbefizetésekre is.

Kérjük, hogy aki teheti térjen át elektronikus fizetésre, amihez nyomtatványt a kszki.hu oldalról lehet letölteni („megállapodás elektronikus fizetéshez”). A kitöltött megállapodást a bakonyi.rita@kszki.obuda.hu címre vagy a menza@kszki.obuda.hu címre kell visszaküldeni.  

Aki nem szeretne váltani elektronikus fizetésre, az csekken tudja befizetni az étkezést. Ezt a következő módon lehet megtenni:

  1. A megrendelési igényeket 12.09-én és 2020.12.16-án kell jelezni a 0670-685-21-88-as telefonszámon vagy a bakonyi.rita@kszki.obuda.hu címre írva, 08:00-15:00-ig.
  2. A kiállított csekket másnap a gyermekkel hazaküldjük
  3. Kérjük, hogy a csekket postai úton fizesse be, ne csekkautomatán keresztül!
  4. A csekk befizetéséről az igazoló szelvényt legkésőbb 2 napon belül e-mail-ben kell elküldeni a rita@kszki.obuda.hu címre. Az étkezés megrendelése csak az igazoló szelvény bemutatása után történik.

Kérjük a megrendelési és a bizonylat visszaküldési határidők szigorú betartását, ellenkező esetben a januári étkezés megrendelését nem tudjuk biztosítani!

 

Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket!

Comments are closed.