PostHeaderIcon Tájékoztató

Tisztelt Szülők!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket a kialakult koronavírus  helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedésekről.

 

  • Minden iskolai programot, ünnepséget, tábort, erdei iskolát, külföldi utazást, valamint a testvériskolai látogatásokat lemondtunk a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében.
  • A március 15-i Nemzeti Ünneppel kapcsolatos megemlékezést osztályszinten tartottuk meg.
  • A Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény (színház és cirkuszlátogatás) határozatlan ideig felfüggesztésre került.
  • Minden iskolán kívüli osztályfőnökök és szaktanárok által szervezett esemény elmarad, ez vonatkozik a kerületi és fővárosi szaktárgyi, illetve sportversenyekre is.
  • Kiemelt figyelmet fordítunk a szükséges fertőtlenítés és takarítás rendszeres elvégeztetésére. Ügyelünk arra, hogy a közösségi terekben, az alsós osztálytermekben és a mosdókban kézmosószer és kézfertőtlenítő szer biztosított legyen.
  • Az iskola pedagógusai számára külföldi utazás esetén visszaérkezéstől számítva két hét otthoni karantén vár.

 

Amennyiben a szülő úgy dönt, hogy a gyermekét otthon tartja, lehetőség szerint gondoskodjon orvosi igazolásról.

 

Kérjük azokat a szülőket, akik síelés céljából külföldön tartózkodtak/tartózkodnak, gyermekük felügyeletéről a visszautazástól számítva két hétig gondoskodni szíveskedjenek!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az indokolatlan pánik elkerülése érdekében, csak a hivatalos kormányzati oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe. Akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne menjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait.

 

 

Budapest, 2020. 03. 13.                                      Segítő együttműködésüket megköszönve:

Iskolavezetés

 

 

Comments are closed.